Exclusief

Partybus

Van uw reis echt een feestje maken? Blauw's Reizen is gespecialiseerd in party vervoer. Van House feesten tot een retour bar. Of het nou in een dubbeldekker is of in gerestaureerde lijndienstbus, u reist in stijl. Er zijn verschillende mogelijkheden, u kunt het zo gek niet bedenken. Denk aan: karaoke, discoverlichting, House muziek, etc.

Bij interesse neem contact met ons op.

Stedentrip

Boedapest, is de lichtstad van het oosten en wordt in tweeën gedeeld door de veel bezongen rivier de Donau, die tussen het hooggelegen Boeda, met de Burchtheuvel en de Gellértheuvel, en het vlakke Pest, het zakelijke centrum, stroomt. Gecombineerd met de monumentale bruggen en de schitterende gebouwen maakt deze stad op iedereen een onuitwisbare indruk. Boedapest wordt niet voor niets ‘de Parel van het Oosten’ genoemd. Cultuur en geschiedenis opsnuiven, uitgaan en ontspannen: Boedapest biedt een vermaak voor elke smaak.


Boedapest is een stad om te flaneren, een terrasje te pakken, te wandelen, te winkelen of gezellig uit te gaan. De Hongaarse hoofdstad is modieus, uitbundig en cultureel. In menig restaurant kunt u genieten van zigeunermuziek en voortreffelijke maaltijden. Geniet van de historische monumenten en bezienswaardigheden die u laten dromen over de rijke geschiedenis van Hongarije.

Cote d’Azur

De Côte d’Azur is de streek om te genieten van een rustige vakantie volop zon, zee en strand. De plek waar je geweldige steden kunt bezoeken, rustige wandelingen kunt maken en uren aan het strand kunt liggen. Een prachtige omgeving, goed eten, gezellige stadjes en leuke mensen maken deze bestemming een perfecte plek om je zomer door te brengen.

Nice, grootste stad Cote d’Azur
Nice is de grootste stad van de Côte d’Azur. Bezoek de bloemenmarkt, slenter over de Promenade des Anglais en geniet van het panoramische uitzicht vanaf de kasteelheuvel. Ook het museumaanbod is overweldigend.


Cannes, stad van het filmfestival
Vergaap je aan de peperdure jachten en voel je een filmster op Boulevard de la Croisette, de beroemde boulevard van Cannes. Hier is ook Palais du Festivals gevestigd waar ieder jaar het prestigieuze filmfestival van Cannes plaatsvindt.


Monaco, vertier in Monte Carlo
Het prinsdom Monaco, dat zelfstandige ministaat is, behoort ook tot het gebied Côte d’Azur. Bezoek het schitterende paleis Palais Princier, de persoonlijke residentie van het staatshoofd van Monaco en zijn familie. Rond het middaguur vindt de wisseling van de wacht plaats.


Saint-Tropez
Als er één plaats aan de Côte d’Azur is die het mondaine leven aan deze kuststreek symboliseert dan is het Saint-Tropez. Deze chique kustplaats heeft een grote aantrekkingskracht op bezitters van dure auto’s, motoren en jachten.