Dagtocht Orchideeënhoeve en Giethoorn

Een dag genieten van mooie bloemen en prachtige natuur? Ga dan met onze dagtocht naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest mee en maak daarna een rondvaart door de omgeving van Giethoorn.

We vertrekken naar Luttelgeest voor een bezoek aan de Orchideeënhoeve. Daar worden we ontvangen met koffie en gebak. Aansluitend bezoeken we de tuinen.

Ervaar verre werelddelen heel dichtbij! 25.000m2 flora en fauna onder 1 dak. Een wereldreis in 1 dag!

Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en ontdek een wereld vol natuurlijke kleuren en geuren uit Australie, Azie en Midden-Amerika. En dat alles geheel overdekt, kindvriendelijk en rolstoeltoegankelijk. U ziet duizenden soorten orchideeen, tropische vogels, kleurrijke Lori's, reptielen en koikarpers.

Naast de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin en de Vlindervallei kunt u nu ook de nieuwste tuin van de Orchideeënhoeve bezoeken.

Dit is een unieke bloemenattractie, een "zwevende" bloementuin. In deze nieuwe tuin wordt de bezoeker meegenomen in een sprookjesachtige bloemenwereld waarin duizenden kleurrijke bloemen een oneindige wolk vormen. Het unieke concept is geinspireerd door de wereldberoemde japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens anders in Europa te bewonderen.

Na het bezoek aan de Orchideeënhoeve stappen we weer in de bus richting Giethoorn. Daar maken we een rondvaart door het prachtige natuurgeboied waarin het Venetie van het Noorden ligt

Offerte

Vraag een offerte aan voor: Dagtocht Orchideeënhoeve en Giethoorn

vanaf datum
*
tot datum
*
vanaf tijd
tot tijd
*
personen
*
*
*
*
*

Komt u er niet uit? Bel 0599-638701 of mail naar [email protected]

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy